METAFOREN

Ditt Ankare

Ett mål att se så bra ut som möjligt...

Jag har varit på många kurser i mitt liv.. Alltifrån transformerande kurser där fokus legat på att hitta sitt jag och varför till målerikurser och massagekurser!

E
n kurs jag var på inleddes med frågan vad vi ville ha ut av kursen. Mitt svar var att jag ville jobba med människor och få dem att gå från där de var till dit de ville komma.

Kursledaren frågade varför jag inte bara gjorde det då med mina egna lärdomar från livet och det jag redan lärt mej på kurser jag gått- om det var viktigt för mej. Jag blev ställd och svarade att jag inte vågade, att jag var rädd att folk skulle tycka att jag var en viktigpetter eller att jag provade "vara något"... jag sa att jag helt enkelt var rädd för att göra bort mej.

Han reste sej senare inför vår grupp på utbilningen och sa- Här, mina damer och herrar har vi Kaisa- en fåfäng tjej vars främsta mål i livet är att se så bra ut som möjligt.
Hon vill inte helt fullt nå ut med sitt budskap utan är hellre nöjd med att inte tappa ansiktet och bli röd i ansiktet inför folk.

Oj!

Det blev en väckarklocka som hette duga!

jag började med egna kurser och höll föreläsningar, gick fler kurser och gick på ännu fler föreläsningar! Kurserna jag själv höll gick superbra! Folk var så nöjda! De började prova nya saker som fick dem att uppnå sådant de inte trott varit möjligt! Fantastiskt att få vara med på deras resor!

...sen tog det stopp igen...

Men!

I helgen var jag och Henrik, min sambo på en transformerande hypnoskurs i STHLM hos Erik Olkiewicz. Erik är en helt fantastisk läromästare! Ni finner honom på http://www.hypnosshow.se/  och han är väl värd att veta mer om!

Eftersom kursen var anpassad efter omständigheterna vi lever i just nu, var det endast två deltagare till, och det ska tilläggas att det var inte vilka som helst! Fantastiska människor som delade sina erfarenheter om livet! Vi lärde oss hypnotisera oss själva och andra! Vi alla gjorde genombrott på något plan- en del djupare än andra!

Nu står jag där jag så många gånger stått förut...

Jag behöver känna och veta mitt VARFÖR och göra det viktigare än att tappa ansiktet.

Jag vill vidare, och den här gången kommer jag gå vidare!

Jag ber nu om personer med motivation att förändra något i sitt liv- bli sundare på ett eller annat sätt, det kan handla om att sluta röka, sova bättre, gå ner i vikt eller kanske bättre tålamod? ( GAH! Vem behöver inte det?! )

Jag behöver några att träna på så välkommen att skriva i kommentarer nedan så kommer jag meddela vidare om du kom med eller inte och vad som sker härnäst! Det blir då helt gratis utan efterföljande förpliktelser!
Det bästa som kan hända är att vi lyckas få dej att nå ditt mål, det värsta som kan hända är att du känner dej behaglig till mods och skönt avslappnad, som om du fått en inre massage.

Väl mött! Tills vi hörs igen!

Kram Kaisa